Minicamping t Kikkergat - Otterlo


t Kikkergat

adres.png Lange Heideweg 7
spacer.png 6731 EG Otterlo

telefoon.png 0318 591 794 

mail.png contact@kikkergat.nl (reserveringen)
website.png www.kikkergat.nl


 

De familie Evertse heet u van harte welkom. Wij hebben een rustige kleine SVR camping gelegen aan de bosrand net buiten het plaatsje Otterlo. Onze camping staat voor gezelligheid,genieten maar vooral voor rust. Naast een prachtig veld en mooie plekken bieden wij een goed verzorgd sanitair.  

Sinds 1991 hebben wij 't Kikkergat, we zijn begonnen met 5 plaatsen en zijn doorgegroeid tot de huidige camping met 25 tourplaatsen. De plaatsen zijn voorzien van tegels waarop u uw caravan perfect kunt plaatsen, ook ligt er op iedere plaats een kunststof-grasmat. We proberen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, zo hebben wij onder andere een overdekte fietsenstalling en verschillende watertappunten op het veld. Ook de natuur heeft u veel te bieden. Naast de schitterende bossen vindt u in de omgeving ook uitgestrekte heidevelden langs de vele fietsroutes die door Otterlo gaan. 

Om uw verblijf nog aangenamer te maken heeft 't Kikkergat vanaf half september tot eind oktober een aantrekkelijk arrangement.Een volle week kamperen met twee personen inclusief gebruik van het sanitair en elektriciteit kan bij ons in deze periode voor slechts € 85,00 per week.Maak gebruik van dit mooie aanbod en kom ook in het najaar genieten van de vele faciliteiten van onze camping! 

De prijs in 2014 voor twee personen met een caravan, inclusief gebruik van het sanitair en elektriciteit, is €16,10 per nacht voor donateurs van de Stichting Vrije Recreatie.